top of page
  • Foto van schrijverJess

De Drukregelaar

De druk in een gasfles is niet altijd gelijk en varieert. Gasapparatuur vraagt echter wel om een een constante gasdruk om goed te functioneren. Om te zorgen dat de gasdruk van de fles gelijk blijft wordt een drukregelaar gebruikt.


Nu kan ik je bijna horen denken…..Jess waarom gaat dit artikel in hemelsnaam over gasflessen?!

Dan stel ik je de volgende vraag: Welk antwoord geef jij mensen op de vraag hoe het met je gaat? De kans is heel groot dat je zegt “druk!”


DrukPunt!


Druk zijn is ondertussen iets wat gezien wordt als normaal. Je herkent het vast…..je To-Do list wordt alleen maar langer, er is altijd wel iets te doen en binnen je werkdag van 8 uur red je al je taken simpelweg niet. Vraag jezelf dan eens af “is dit wel normaal”? Druk zijn is iets wat je zelf in de hand hebt. Je kunt heel veel dingen doen, maar simpelweg niet alles. Het is een kwestie van keuzes maken. Hoe mooi zou het zijn als je tijd en energie overhoudt voor andere leuke dingen.

Zet dus een punt achter druk zijn.


Beantwoord jij de ‘hoe gaat het’ vraag ook te vaak met “druk!” Dan is het dus tijd voor een drukregelaar! Deze heb je namelijk nodig …...precies…..om je overdruk terugbrengen naar een constante aangename druk waarop je goed kunt functioneren.

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page